Online back-up

Uw bedrijfsinformatie bestaat tegenwoordig voor het grootste deel uit digitale data. Verlies hiervan betekent een grote schadepost voor uw onderneming. Daarom is het belangrijk om een goede back-up van uw data te hebben. Via onze remote back-up bent u verzekerd van een betrouwbare, veilige en eenvoudig in te stellen volledige back-up.
Uw data worden via een beveiligde verbinding verstuurd en neergezet op twee externe locaties. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw data bij calamiteiten behouden blijven.
Net zo belangrijk als de zekerheid dat uw data veilig opgeslagen staan, is de zekerheid dat u uw data eenvoudig terug kunt halen. Via een eenvoudige restore-functie heeft u uw data eenvoudig en snel weer ter beschikking.

Met remote back-up kunt u zo vaak back-uppen als u maar wilt en wanneer u maar wilt. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid data, waarbij volumes vanaf 1 Gb mogelijk zijn. Wilt u weten wat de actuele prijzen zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u onze back-updiensten testen? Geen probleem, u kunt onze sofware voor servers en pc's een maand lang gratis testen:
- klik hier om onze server back-upsoftware een maand gratis te testen;
- klik hier om onze pc back-upsoftware een maand gratis te testen.

Home Diensten Sitemap Contact